Travis Scott  16 items

Filters

Travis Scott

Selvom mange af de store skoproducenter efterhånden er begyndt at lave spændende samarbejder med alt fra kendte designere til sportsstjerner og modeikoner, må man alligevel sige, at Nike er et af de mærker, der har gjort sig allermest bemærkede for deres samarbejder med en lang række store navne.

En af disse navne er Travis Scott aka. ”Cactus Jack”, som på kort tid er gået fra at være et lille navn på rapscenen i hjembyen Houston til at tage hele verden med storm med hans markante beats og fængende lyrics. Udover at rappe har Travis Scott nu altså også bevist, at han har en evne for design, hvilket kommer til udtryk i hans forskellige versioner af alt fra Nikes Jordan 1 High til deres Air Force 1 og SB Dunk Low.

Nike Travis Scott – et kæmpe udvalg hos Streetwear Evolution

Hos Streetwear Evolution forhandler vi nogle af de allermest eksklusive og eftertragtede sneakers på markedet. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af de forskellige sneakers, der er designet som et samarbejde mellem Nike og Travis Scott.

Fælles for de mange forskellige Travis Scott x Nike modeller er, at skoene grundet deres unikke design og mange fede features ligger i den dyre ende af prisskalaen. Dette betyder dog også, at skoene er en enormt god investering. Hos Streetwear Evolution garanterer vi, at de sneakers, du køber hos os, altid er 100% ægte og i en høj kvalitet – og dermed er vi den rette forhandler til store skoinvesteringer.

Jordan 1 x Travis Scott

Én af de skomodeller fra Nike, som den kendte rapper Travis Scott virkelig har fået lov til at give hans eget præg, er den kendte Jordan 1 model. Modellen fås både i en ”low” og i en ”high” udgave, og uanset hvad man er til, kan man finde en Travis Scott version af skoen lige her hos Streetwear Evolution.

For alle de forskellige Jordan 1 x Travis Scott modeller gælder det, at rapperen har haft øje for samspillet mellem cool og stilige farver i hans design af skoene. Travis Scott har i øvrigt udvist stor kreativitet og sans for detaljer, hvilket også er grunden til, at det ikoniske Nike ”swoosh” er blevet spejlvendt på alle hans Jordan 1 versioner.

Travis Scott sko – find dit næste par hos Streetwear Evolution

Har du spørgsmål til et af de mange fede par Travis Scott sko her på siden, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os hos Streetwear Evolution allerede i dag – enten via vores formular eller direkte på telefon 29 86 00 56. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vi glæder os til at høre fra dig.