Sacai

Noget af det, vi elsker allermest her hos Streetwear Evolution, er, når de store skoproducenter på markedet, eksempelvis Nike, Adidas eller Puma, indgår i spændende collabs med andre designere, modeikoner eller verdensstjerner. Heldigvis er det efterhånden blevet mere og mere almindeligt for de store brands at have samarbejder kørende, og især når det kommer til sneakers, er der alene inden for de seneste fem år udkommet et hav af fede og ikoniske collaboration-produkter.

I 2019 udkom skogiganten Nike da også med endnu en unik sneakers model, da de efter mange års designproces endelig kunne løfte sløret for deres samarbejde med japanske Sacai. Skoen tog skoverdenen med storm, da den kombinerede det vilde og grænseløse design fra Sacai med det funktionelle og stilige touch fra Nike. Siden da er flere Nike x Sacai modeller kommet til, og hos Streetwear Evolution forhandler vi en lang række af disse.

Nike x Sacai – unikke sneakers med sans for detaljen

Leder du efter et par unikke sneakers, som helt sikkert vil skille sig ud i mængden? Så er du kommet til det rette sted. Fælles for alle Nike x Sacai sneakers er nemlig, at disse skiller sig helt ud på alt fra farvevalg til små designmæssige detaljer. For eksempel vil de fleste hurtigt lægge mærke til, at det ikoniske ”Nike Swoosh” optræder ikke bare én men to gange på alle Nike x Sacai modellerne. Chitose Abe, grundlæggeren af Sacai, har i øvrigt ikke været bange for at bruge hverken ekstra såler, utraditionelle materialer eller vilde farver i hans samarbejde med Nike.

Nike x Sacai – find dit næste par her hos Streetwear Evolution

Hos Streetwear Evolution forhandler vi Skandinaviens største udvalg af eksklusive og eftertragtede sneakers. Derfor er skoene fra Nike x Sacai samarbejdet naturligvis også at finde på vores side, hvor du kan finde modeller i flere forskellige prisklasser. Selvom skoene ikke er blandt de dyreste på vores side, er de heller ikke ligefrem billige – og dermed kan det altså godt betale sig at købe dit næste par Nike x Sacai her hos Streetwear Evolution, hvor du får 100% garanti på skoenes ægthed samt kvalitet. Hos Streetwear Evolution har vi i øvrigt hele 90 dages fortrydelsesret, som du kan benytte dig af, hvis du fortryder dit køb.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende et af de mange fede par sneakers fra Nike x Sacai, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os hos Streetwear Evolution allerede i dag – enten via formularen her på vores side eller direkte på telefon 29 86 00 56. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vi glæder os til at høre fra dig.