Off-White  67 items

Filters

Nike Off White Sneakers

Hos Streetwear Evolution har vi et stort udvalg af Off White X Nike sneakers. Kollektionen er hjertebarnet af et unikt samarbejde mellem Nike og Virgil Abloh fra Off White. Den første Nike x Off White kollektion også kaldt “The Ten” var en af de mest længeventede kollektioner tilbage i 2017. Kollektionen af Nike Off White sko og sneakers er stadig populære og attraktive.

I kollektionen finder du blandt andet verdenskendte og ikoniske styles som Air Max 90, Air Jordan 1 og de helt unikke Jordan 5s. Tag et kig på kollektionen og læs mere om nogle af modellerne nedenfor, eller tag et kig på resten af vores shop, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af de populære Adidas Yeezy's og Adidas Ultra Boost.

Air Force 1 X Off White

Nike er bag en af de mest populære sneakers på verdensplan og har sammen med Virgil Abloh i Off White X Nike kreeret denne helt unikke version.

“Black” versionen fås i den traditionelle Nike Air Force stil, med sort sål og base, med detaljer som rå kanter, synlige syninger og meget andet. For eksempel de helt hvide snørebånd, orange detaljer og det letgenkendelige Off White tag. Air Force 1 blev oprindeligt lavet som en basketball sko, men er i dag et at de største kendetegn for streetstyle og urbanitet.

Dunk Low X Off White

Vi fører tre unikke versioner af den populære Off White X Nike Low Dunk sneaker i vores shop. Vores Dunk Low collection kan kendes på den lave sneaker med fede farvekombinationer, og som altid, den orange elastik i centrum. Der findes både en version med grønne nuancer på en hvid baggrund, en version med rød på hvid og med en kombination af midnatsblå og en klar gul. Skoene kommer i den originale boks og som altid med det fede Nike x Off White tag.

Nike Jordan 5

Nok den mest unikke model fra kollektionen – Jordan 5 i “Black”, kan denne sko kendes på det klassiske Jordan design, med en gul sål med det kendte logo. Denne fås med ekstra laces, i den originale Nike X Off White boks og selvfølgelig med de rigtige tags.

Skoen har en sort metallisk farve, sammen med skoens unikke form giver en retro og vintage følelse, der tager os tilbage til 90'ernes streetwear. Skoen har derudover et pre-worn udseende, men er i allerhøjeste kvalitet.

Vapormax

Modeller som Vapormax har med sit oversized udseende blevet endnu mere populære de seneste år. Den hvide sneaker er i kombination med den karakteristiske gummibund og de flotte kontrastfarver et hit hos streetwear-entusiaster. Også på denne model ser man Virgil Ablohs hang til dekonstruktivisme, med de tydelige stitches og forskellige elementer og teksturer.