Jordan 3  19 items

Filters

Jordan 3 Sneakers

Sneakeren blev historisk set mest kendt for sit udseende da Michael Jordan bar dem til Dunk Contest i 1988, hvor Jordan 3 var en slående ny silhuet, som man ikke havde set på en basketballbane før. Air Jordan 3 blev fra da af nærmest synonymt med basketball for atleter alle vegne. Air Jordan 3 var også den første model der havde det ikoniske Jumpman logo på skoen, som blev så populært, at det fremtræder på alle Jordan produkter siden.

Den berømte silhuet og jumpman logoet blev til takket være designeren bag skoen, Tinker Hatfield, men også Michael selv, som også var inkluderet i tilblivelsen af sneakeren. Michael havde en anden anmodning til designet til Jordan 3, og det var: elefantprint. Oprindeligt udgivet som Jordan 3 ‘White Cement’, fulgte hurtigt en anden version kaldet Jordan 3 ‘Black Cement’. Begge sneakers viste overdele med elefantprint påført tåspidserne og hælen. Michaels ønske efterfølges stadig på de nyere udgaver af Air Jordan 3, hvor man på de fleste modeller kan se detaljen med elefantprint. 

Nike Air Jordan

Jordan modellerne er en af Nikes helt store succeser. Der findes et væld af sprøde varianter af den populære model. Især Jordan 1, Nike Jordan 4, og Jordan 11 er nogle af de helt store hits blandt sneaker entusiaster.

Disse modeller er fremstillet i topklasses materialer, og det sikrer dig ikke blot en æstetisk flot designet sneaker, men også sneakers med høj komfort og en særdeles god holdbarhed. 

Historien om den famøse sneaker

Den første Air Jordan, var designet eksklusivt til Michael Jordan, og udkom på markedet tilbage i april 1985. Dengang kostede den legendariske sko kun 65 dollars. Skoen blev med det samme revet ned af hylderne af sneakerheads, og sådan har historien gentaget sig lige siden.
Basket stjernen skuffede ikke Nike, tværtimod. Som topspiller for Chicago Bulls sikrede han både sig selv og mærket stjernestatus. Brandets logo, Jumpman, er selvfølgelig en silhuet af Michael selv, som springer op for at dunke bolden i nettet. I dag er Jumpman verdenskendt.

Mærkets succes stoppede ikke da Michaels karriere på basketbanen stoppede. I 2020 udsendte Netflix dokumentaren The Last Dance om Michaels sidste sæson som professionel spiller. I filmen har stjernen selvfølgelig de ikoniske sneakers på, på banen. Dokumentaren boostede selvfølgelig salget af Jordan sneakers endnu mere.

I dag har Nike produceret mere end tyve sneaker varianter af Air Jordan. De første tolv er dog stadig de mest eftertragtede blandt de hardcore sneakerheads.

Historien om Air Jordan 3

Tilbage i 1987 var Michaels kontrakt med Nike ved at være klar til genforhandling. 2’eren havde ikke fået helt den samme hype som den første model, og partnerskabet var derfor lidt på den, og de var presset for at sørge for, at det næste design ville have stor succes. Til trods for kun at have ét sneaker design i sit navn, trådte rookie-designeren Tinker Hatfield til. Det var et modigt kald fra Nikes side, men trækket ville vise sit værd i de kommende år. Tinker smadrede ikke kun Air Jordan 3 designet ud af parken, han overbeviste også Michael om at blive hos Nike. 

Inspireret af Michaels flamboyante stil, gav det nye Jumpman-logo, og ‘elefantprint’, skoen en altafgørende tilstedeværelse. Air Jordan 3 indledte en ny æra, og til den dag i dag, betragtes 'Black/Cement' Air Jordan 3 af mange sneakerheads, som den typiske Jordan.

Vores udvalg af Jordan modeller

De populære sneakers spiller i dag en kæmpe rolle i den mainstream modeverden, selvom de først blev designet som en basketball sko. I dag er der ikke et sneakerhead der ikke har, eller er på jagt efter, et par Jordans. For hvem vil ikke have fingrene i et par behagelige, ikoniske og stilede sneakers som har rødder helt tilbage fra Michael Jordans legendariske karriere?

Her hos Streetwear Evolution er vi sikre på, at der er Jordans til enhver smag. Hos os finder du både de nyere modeller, men også de klassiske og bedst sælgende, som Jordan 1 High, Mid og Low. Så uanset om du er til Jordan 1 Low, Jordan 1 Mid eller Jordan 1 High, stærke farver eller klassiske farvekombinationer, har vi helt sikkert noget, som falder i din smag. 

Derfor kan du ikke leve uden et par Jordans

Med denne sneaker får du en sneaker der ikke kun giver dig anerkendende nik fra de hardcore sneaker-interesserede, men du får også en sneaker der er super komfortabel.

Der kommer hele tiden nye releases og colorways af de forskellige modeller, og derfor er det ikke for sjov, at det er en af de mest eftertragtede sko i verden lige nu. De ses ikke kun på sportsbanerne, men de ses også i streetwear billedet, på stjerner og influencers som Kendall Jenner, Hailey Bieber og Emma Chamberlain. 

Mange Jordan sneakers er limited editions, og de har derfor en høj resell værdi. Derfor kan du tit sælge et par af de sjældne sneakers videre, til en langt højere pris end hvad du selv købte dem for.  

Sneakers til damer

Vi forhandler den ikoniske sneaker i størrelser helt ned til str. 36 og op til 46. Det kan dog variere fra model til model, men vi gør vores ypperste for at vi har vores sneakers i de fleste størrelser. 

Bemærk venligst: Størrelser markeret med “*” er på bestilling, og der skal derfor regnes med op til 7 arbejdsdage før de sendes.

Altid 100% ægte sneakers!

Du kan med tryghed købe dit par Jordan 3, og mange andre sneaker modeller hos os, uden at betvivle ægtheden af dem. 

Alle varerne som er tilgængelige på vores webshop gennemgår en meget detaljeret verifikationsproces i hånden. Derfor kan vi garantere at vores produkter altid er 100% ægte

Denne branche er en af de mest udsatte for svindel på det private marked, og med mere end 5 år i branchen, har vi personligt været ude for alle tricks. Vi har derfor gjort utroligt meget ud af vores verifikationsproces, og er stolte af kun at forhandle 100% ægte varer.