Jordan 1 Mid  183 items

Filters

Om skoen

Jordan 1 Mid er en populær unisex model, og den er et symbol på den streetstyle-bølge vi lige nu går igennem. Skoen påtvinger sig uden problemer opmærksomhed, og Nike Air Jordan 1 Mid findes i en lange række unikke farvekombinationer og samarbejder, der giver noget til enhver stil, lige meget om du er til blomster og pasteller, eller mørkere, mere rå farver. Ligesom sine “søskende” stammer skoen fra 1985, og er siden dengang blevet udgivet i flere forskellige udgaver, der hver især gør skoen unik og hele tiden holder den trendy.

Jordan 1 Mid's er eftertragtede sko, og der kan også være modeller der er ekstremt svære at få fat på. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til modeller og størrelser, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig i den rigtige retning. Nedenfor kan du læse mere om vores unikke udvalg af Nike Jordans, men du er også velkommen til at tage et kig på andre brands og modeller, for eksempel Yeezy 350 eller Nike Dunk.

Farvekombinationer

Air Jordan 1 Mid og de højere og lavere modeller er kendt for deres mange unikke farvekombinationer. Udvalget er stort, og du har både mulighed for at gå efter nogle af de mest ikoniske og velkendte modeller i farver som Chicago Black Toe og “Banned 2020”, men du kan også gå efter mere flamboyante modeller som Paint Drip, Dynamic Yellow Floral eller Digital Pink. Der er altid en farve der passer til din stil, og både mænd og kvinder finder “Mid” skoen behagelig at have på. Den er ikke for stor og bombastisk, og passer perfekt til den lidt afslappede, men edgy streetstyle som vi blandt andet ser kunstnere som Billie Eilish tage til sig.

Stort udvalg af størrelser

Vi har ofte et stort udvalg af størrelser som vi kan få fat i. Under hver model kan du let se hvilke størrelser vi kan få fat på, men har du andre ønsker skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du kan næsten altid regne med at vi kan få fat på sko mellem størrelse 36 og 44, og ofte kan du også få fat på helt op til størrelse 47 uden problemer.

Andre Jordans

Air Jordan 1 findes også i en High og Low version. Disse er også meget kendte og populære – hvoraf Jordan 1 High nok er mest kendt som den model der blev bandlyst på basketballbanerne i 1980'erne og som endda kunne medføre bøder til Nike og Michael Jordan.

Jordan 1 High

Jordan 1 High er en højere sko der går til over anklen, hvor Mid-modellen lige strejfer anklens overside.  Denne model er især et hit, hvis du går efter den type streetstyle der stammer fra 90'erne og “Fresh Prince of Bel Air”, men den er også blevet adapteret med tiden og emmer af stil og hiphop.

Jordan 1 Low

Jordan 1 Low er den laveste af de tre “søskende”. Denne egner sig især til de varmere måneder, og er den unisex model der oftest er populær hos kvinderne. Den formår både at være sporty og kan tilpasses din egen unikke stil, og passer selv til mere preppy outfits.