Om Nike Dunk

Nike Dunk Low og High er blandt nogle af de mest populære Nike sneakers, og har en lang historie bag sig. De startede, som mange andre af nutidens populære sneakers som basketballsko, og blev brugt da 12 forskellige amerikanske college-basketball hold brugte modellen til at bryde dresscoden, da de iførte sig Nike Dunks der passede til deres spilledragter.

I dag er mange af Nikes sneakers et symbol på streetstyle, og disse er ikke en undtagelse. Læs med nedenfor, eller tag et kig på vores store udvalg for at blive klogere på den fede sko.

Klassisk Nike

Der findes flere forskellige typer af Nike Dunk, men de bedst kendte er Dunk Low og Dunk High modellerne. Dunk low når til under anklen, og har et let chunky udseende. Det er en klassisk Nike silhuet, men med unikke detaljer, der blandt andet adskiller den fra Air Force modellerne.

Dunk High når til over anklen, og har samme chunky look uden at være for stor. Den er perfekt hvis du ønsker den klassiske sneakerstil, der bringer tankerne tilbage til den sene 80'ere og tidlige 90'ere, og de kan let styles lige meget om du ønsker streetstyle med et feminint eller maskulint twist.

Unikke farver og kombinationer

Blandt alle vores Nike Dunk modeller finder du et væld af forskellige farvekombinationer, og her er der helt sikkert noget for enhver smag, og til din personlige stil. Om du leder efter en sneaker der er helfarvet i din yndlingsfarve, eller om du vil have en skarp kontrast mellem snørebånd og skoens farve, så er der helt sikkert en model for dig.

Med farver som Sail Grey, Varsity Purple, Fuchsia og Brazil, er der helt sikkert noget for dig der er kræsen når det kommer til farver.

Collab med Off-White

Er du heldig, falder du også over nogle af vores Dunks fra samarbejdet med Off-White, det italienske modemærke og stifteren bag, Virgil Abloh. Disse modeller kan kendes på det karakteristiske tag, samt de fede kombinationer når det kommer til farver. Du finder for eksempel Air Rubber Dunk i farven UNC, der kombinerer blå og hvid med Off-Whites karakteristiske orange farve.

Du finder også Dunk Lows med elastikdetaljer i orange, kombineret med farver som Pine Green, University Red og Gold Midnight Navy.

Du kan også falde over andre spændende og unikke collabs, for eksempel SB Dunk High x Carpet Company, der har en model i en flot blå marmoreret farve. Så leder du efter fede sneaker-collabs sendt fra Danmark? Så er du landet det helt rette sted.

Find dine nye sneaks

Har du fundet dine drømmesneakers? Så skynd dig at få dem i kurven, så de kan blive sendt i din retning! Er der en “*” ud for din størrelse, betyder det at de først skal hentes hjem, og derfor kan der gå op mod 7 hverdage før de kan sendes ud til dig.

Husk, at vi også giver fri fragt med GLS når du køber for over 1000 kroner, så du blot skal vælge dine nye sneaks, og så når de dig inden for kort tid. Du får altid dine nye sneakers i original emballage, og har du spørgsmål til modeller eller udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi dig gerne de bedste råd og god vejledning. Vi glæder os til at pakke dine nye Nike Dunk til dig, og sende dem i din retning, så du kan nyde din nye sneaker.