Air Max  86 items

Filters

Air Max  

Nike Air Max er klart en af Nikes allermest populære modeller overhovedet – og med god grund. Skoen har et cool og stiligt udseende, og så er den desuden enormt behagelig at have på. Dette skyldes den revolutionerende støddæmperteknik, som Nike har udviklet specielt til deres Nike Air sko.  

Leder du efter par behagelige sneakers, som ser flotte ud og kan styles med stort set ethvert outfit? Så er Nike Air Max skoen for dig. Hos Streetwear Evolution finder du et kæmpe udvalg af Nike Air Max i alle udgaver og farver – og du kan dermed være sikker på, at finde lige det par, der passer til dig og din stil.  

Nike Air Max – skoen der aldrig går af mode 

Selvom man ikke skulle tro det, når man kigger på designet, er Nike Air Max faktisk en sko, som efterhånden har mange år i bagagen. Nike lancerede første gang modellen i 1987, hvor den allerede dengang tog markedet med storm. Skoen var egentlig tiltænkt som en løbesko men på grund af dens fede og sporty udtryk, var der mange, der hurtigt begyndte at bruge Nike Air Max som deres foretrukne hverdagssko. 

Siden da er Nike Air Max kun blevet mere populær, og skoen findes i dag i butikker og garderober over hele verden. Nike har siden 1987 lanceret flere forskellige udgaver af skoen – herunder Nike Air Max 1, Nike Air Max 90, Nike Air Max BW og mange flere. På siden her kan du finde et stort udvalg af både mere og mindre kendte udgaver af Nike Air Max.  

Hos Streetwear Evolution er vi stolte af at kunne sige, at vi forhandler et stort udvalg af også sjældne sneakers, og leder du efter et par Nike Air Max, som kun få andre også har, kan du med fordel tage et kig på eksempelvis den flotte Nike Air Max 1/97 x Sean Wotherspoon model.  

Den perfekte sko 

Nike Air Max er takket være sit unikke udtryk og sin gennemtænkte støddæmperteknologi den perfekte sko at have på i en travl hverdag. Skoen kan uden problemer sættes sammen med ethvert outfit, og så er den desuden bygget op på en måde, så dine fødder og knæ skånes mest muligt for ubehagelige stød. Du kan altså have skoen på i skole, på arbejde og endda til en hurtig omgang streetbasket med vennerne. Uanset hvor du befinder dig, vil du helt sikkert ikke være ked af, at du valgte at tage dine Air Max på. 

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til en af vores mange fede Nike Air Max modeller, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 29 86 00 56 eller direkte på mail: [email protected] . Vi ser frem til at høre fra dig.