Yeezy 350  41 items

Filters

Er du til ekstremerne? Eller søger du en opsigtsvækkende sneaker til dit ellers tilbagelænede outfit, så er du kommet til det rette sted. Kanye West's brand Yeezy har taget fremtiden med til almindelige sneakers, og gjort dem til et af de mest populære syn når det kommer til streetwear.

Det tyder ikke på at der er nogle grænser for hvordan dette brand udvikler sig, både hvis du ser på modeller som Yeezy 350, men også nogle af de mange andre modeller fra mærket. Hvis du er til sneakers der er innovative, interessante og ekstremt opsigtsvækkende, og vil du til enhver tid hellere have moderne, luksuriøse og bemærkelsesværdige modeller frem for klassikere som Jordan og Air Force, så er du landet det rigtige sted. Det er luksus kombineret med et edgy element, som du ikke finder hos andre brands.  

Læs mere om Yeezy 350 nedenfor. 

Historien bag Yeezy

Adidas Yeezy er et længerevarende samarbejde mellem Adidas og rapper, musiker og entreprenør Kanye West. Det har stået på siden 2015, hvor deres første sneaker, Boost 750 udkom. Siden da har de udgivet flere forskellige udgaver, for eksempel Yeezy 350 og Yeezy Boost 350 V2, men også mere opsigtsvækkende modeller som Yeezy Foam Runner – deres seneste version fra 2020, lavet i USA og produceret af blandt andet alger, er en af de mest unikke sneakers i nyere tid, og videresælges til tårnhøje priser.

Samarbejdet opstod egentlig efter Kanyes samarbejde med Nike, der gik i vasken fordi de ikke kunne blive enige om hvordan West skulle betales for samarbejdet. Derefter tog han fat i Adidas, og ja – Adidas Yeezy var født. At Kanye vælger at arbejde sammen med nogle af verdens største brands har vist sig at være en kæmpe fordel, også for Adidas. Deres popularitet fra streetstyle og sportsverdenen sammen med Kanyes popularitet, der primært stammer fra rap-verdenen, har givet et unikt samarbejde, samt en række meget populære produkter.

Udover Adidas Yeezy sneakers har Kanye også udgivet tøj som t-shirts og flere andre ting sammen med brandet, og det ser ikke ud til at de stopper samarbejdet lige foreløbigt.

Mange forskellige modeller

Der er mange forskellige modeller fra Adidas Yeezy, og også en lang række designs inden for Yeezy 350. Denne sko er kendt for sin forholdsvis tykke, runde sål med de karakteristiske riller, mens selve skoen primært består at en tyk slags stof, der har en smule strækbarhed i sig, og som når op til anklen. Mens mange af skoene fås i ensfarvede versioner, er der også flere der har et dekonstrueret design, der består af forskellige nuancer i samme farve og forskellige teksturer.

De modeller du oftest får øje på i bybilledet er modeller som Cream White, Black og Core Black/Red, men der findes også mange andre modeller i de flotte farver som du typisk kender fra brandet. Er du til de lyserøde nuancer kan sko i Taupe og Ash Pearl anbefales, er du til blå nuancer er der Israfil og Cloud White, og ønsker du noget mere sprælsk kan vi anbefale Desert Sage eller Semi Frozen Yellow.

En unik unisex sneaker

Yeezy 350 er en unisex sneaker der er unik og et hit indenfor edgy og luksuriøs streetstyle. De er blandt andet set på The Kardashians, der ellers er kendt for deres ultra feminine stil, men er også båret af mange forskellige rappere.