Sneakers  1690 items

Filters

Sneakers – se alle Streetwear Evolution’s sneakers her

Når der er tale om fodtøj, hvor komforten er i højsædet, men du også ønsker at signalere god stil, kommer du ikke uden om et par fede sneakers.

Og hvis fede sneakers er det, du søger som den næste investering, er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Streetwear Evolution er vi en relativt ny spiller på markedet, og selvom vi også sælger andre stilsikre og populære beklædningsgenstande, er sneakers vores helt store speciale. Med andre ord elsker vi et par fede ”sneaks”, og vi tilstræber at ramme så godt som alle jer, der har det ligesom os, så I kan finde lige præcis det I søger her på siden.

Vi sælger sneakers, der er målrettet kendere og sågar samlere, men vi insisterer på at tilbyde sneakers i alle priskategorier, så alle kan være med.

Mærkerne vi fører, er Nike, Adidas, New Balance og Asics, hvor førstnævnte står for langt størstedelen af vores udvalg. Vi tilbyder sneakers med alle tænkelige forskellige udtryk, og derfor finder du også sko, der egner sig til hverdag og fest.

Sneakers udvikling

Historien bag navnet ”sneakers” er en pudsig én af slagsen, og går faktisk mere end hundrede år tilbage. Sneakers opstod da man begyndte at producere sko med gummisåler, og en af fordelene var, at ens trin blev nærmest lydløse. Det betød, at man kunne snige sig rundt, og deraf kom altså navnet ”sneakers”.

Sneakers er blevet så godt som allemandseje, og den dag i dag ser du unge som gamle, mænd som kvinder, gå i sneakers. Som nævnt er et par sneakers ofte det foretrukne valg af sko, hvad enten anledningen er en fødselsdag, et bryllup eller en konfirmation. Alleroftest er sneakers dog en del af hverdagsmunderingen for mange.

Med tiden er sneakers imidlertid også blevet til meget mere end blot et stykke fodtøj, der skal gås til og gås i stykker. Det er nemlig blevet en dyrebar samlegenstand i efterhånden store kredse og fællesskaber. Det betyder samtidigt, at der handles sneakers for meget høje summer, og dermed er sneakers endda – for nogle – blevet en genstand for investering.

Populære sneakers

I vores udvalg af sneakers finder du de mest populære af slagsen. Fra Nike har du et kæmpe udvalg af Air Jordan-skoene, som de fleste kender, og hvis popularitet ikke er til at tage fejl af.

Fra konkurrenten Adidas sælger vi sko fra Yeezy-linjen, der som bekendt er udviklet af den ikoniske multikunstner Kanye West, der vist ikke behøver yderligere introduktion. Efter den anerkendte musiker i 2015 lancerede samarbejdet med Adidas har hans design gået sin sejrsgang verden over, og et par Yeezy-sko står utvivlsomt på ønskelisten hos de fleste sneakers-entusiaster over hele kloden.

Ud over de to store spillere på sneakers-fronten, fører vi også New Balance, der ligeledes har oplevet en stigende popularitet de seneste år.