Gratis fragt med GLS på alle sneakers

Sælg gennem os!

Ligger du inde med et par sjældne sneakers, som du gerne vil sælge?
Så sælg dem gennem os!Hvordan fungerer det?
Kontakt os gennem kontaktformularen nedenunder, eller på en af vores sociale medier, og oplys så hvilken sko du er interesseret i at sælge. Vi tager kun sneakers ind som allerede er på vores webshop, så kan du ikke finde skoen på vores webshop – så kan vi heller ikke sælge den for dig.
Du sender så skoene til vores lager, hvor vi vil tjekke de er ægte, og herefter have dem til salg på vores webshop. Så længe skoene står hos os, er de forsikret gennem vores forsikring, og selvfølgelig 100% vores ansvar at passe på.

Kan jeg sælge dem andre steder, mens de står hos jer?
Ja da! Hvis du selv får skoene solgt et andet sted i mellemtiden, så sender du os bare en besked, og så sender vi dem enten direkte til din køber eller tilbage til dig.

Hvad koster det at have dem til salg hos jer?
Vi tager et fast beløb på 500,- ved salget. Dette betyder uanset om din sko koster 1500kr eller 15.000kr, så trækker vi kun 500kr til os, og sender resten videre til dig.
Hvis skoene ikke bliver solgt, så kan du selvfølgelig til hver en tid bede om at få dem sendt retur til dig, dog på egen regning.

Hvad koster det hvis I ikke får solgt mine sko?
Vores service er baseret på et fast beløb af 500,- ved salget. Dette vil sige at det ikke koster dig en krone, hvis vi ikke får skoene solgt, eller hvis du fortryder og vil have skoene retur til dig selv. Det er altså gratis for dig, at have dine sko stående til salg på vores webshop, dog dækker du selv for fragtprisen frem og tilbage til os.

Kan jeg også sælge brugte sko gennem jer?
Nej. Vi sælger kun helt nye produkter fra vores webshop, og derfor kan vi også kun sælge dine produkter hvis de er helt nye.

Kan jeg selv vælge prisen de skal sælges til?
Det kan du ikke nej. Prisen bliver fastsat efter hvad vores priser allerede står til på webshoppen.

Er du klar til at sælge sko gennem os?
Jamen så kontakt os gennem kontaktformularen under, eller via en af vores sociale medier!