⚡️DANMARKS BEDSTE PRISER - PRISGARANTI⚡️
Læs mere
Gratis fragt med GLS på alle ordrer over 1000,- i Danmark

FAQ

Vores produkter

sneakers

Ja – Alle varer købt fra vores webshop er helt nye.

Ja – Alt vi sælger er 100% autentiske produkter, og tjekket grundigt igennem før de bliver smidt op på webshoppen. Du kan derfor handle med ro i sindet hos os!

Hvis du stadig er i tvivl, så er du velkommen til at tjekke vores trustpilot her, eller kontakte os på [email protected] ved spørgsmål

Min ordre

Bestilling

Her hos Streetwear Evolution modtager du en ordrebekræftelse på mail, så snart du har betalt ved kassen. Hvis ikke du kan finde din ordrebekræftelse, så tjek venligst din spam mappe, og hvis den stadig ikke kan findes, så kontakt os på [email protected] for hjælp.

Som udgangspunkt ja.

Hvis du har bestilt en af vores lagervarer, så vil du modtage en email med trackingnummer på din pakke, så snart vi har behandlet din ordre.

Hvis du har bestilt en af vores bestillingsvarer (de er markeret med ”*” på størrelsen), så vil du først kunne følge din ordre, når den er ankommet hos os.

Du har højst sandsynligt bestilt en af vores bestillingsvarer (de er markeret med ”*” på størrelsen), og de er derfor nok ikke blevet afsendt endnu. Tjek derfor venligst om det du har købt har været markeret med ”*”.

Hvis produktet du har købt ikke er markeret med ”*” og det stadig ikke er afsendt, så kontakt os venligst på [email protected]

Fragt

Fragt

Alle vores pakker fragtes med DAO, GLS eller Postnord, efter kundens eget valg.

Ja, vi tilbyder afhentning på alle vores produkter. Hvis du ønsker at afhente din ordre selv, så bedes du venligst skrive i kundebemærkningen ved kassen ”Ønsker at afhente selv”. Så kontakter vi dig på telefon og mail, når din ordre er klar til afhentning.

Alle gennemførte ordrer før 12:00 sendes som udgangspunkt samme dag. Ordrer efter 12:00 sendes næst-kommende hverdag. Ved enkelte tilfælde kan det tage op til 2 hverdage for os, at få sendt pakken afsted.

Køber du et produkt markeret med “*” (Bestillingsvarer) kan det tage op til 7 arbejdsdage før dit produkt sendes fra vores lager. Du modtager både en mail ved bestilling, og en ny mail når dit produkt sendes fra vores lager.

Dag-Til-Dag levering med GLS ved ordre inden 12:00 (Bemærk venligst GLS kun leverer i hverdagene).

Du kan forvente at modtage pakken 2-4 dage efter afsendelse med DAO.

Du kan forvente at modtage pakken 2-5 dage efter afsendelse med Postnord

Returnering

Returnering

Hvis du ønsker benytte din fortrydelsesret, så bedes du venligst sende os en mail på [email protected] og oplyse tydeligt at du ønsker returnere din varer. Oplys venligst også ordrenummer her, så vi kan finde dig i systemet.

Du vil herefter indenfor 24 timer modtage en guide på mail til hvordan returneringen foregår.

Hvis du ønsker læse mere om returnering, så kan du læse meget mere her.

Hvordan kan man komme i kontakt med jer?

På telefon: 29860056
Send os en mail på: [email protected]
Vi svarer normalt inden for 24 timer.