Gratis fragt med GLS på alle sneakers

Prisgaranti!

Det er ingen hemmelighed at sjældne og eksklusive sneakers kan være en utrolig dyr hobby at komme i gang med. Hos Streetwear Evolution gør vi dog vores ypperste for at sørge for du kan få fat i de mest eftertragtede sneakers til den absolut skarpeste pris! Dette gør vi ved at tilbyde prisgaranti på alle produkter i vores webshop. Vores automatiske prissystem scanner og sammenligner mere end 700 produkter og 25.000 varianter fra vores webshop, med alle vores konkurrenter 2 gange om dagen. Dette betyder vi sammenligner 50.000 varianter om dagen, 350.000 om ugen, 1.500.000 om måneden og hele 18.250.000 om året! På den måde gør vi vores bedste for altid, at være de billigste i Danmark.

Har du mod forventning spottet et produkt på vores webshop som kan findes billigere hos en af vores danske konkurrenter, så prismatcher vi deres pris, og sender samtidigt et gavekort på 200,- til vores webshop din vej. Dette gør vi simpelthen fordi vi er så sikre på vi er de billigste! Gavekortet vil kunne benyttes på din næste ordre, eller gives videre til en bekendt – det er helt op til dig!

Med nordens største udvalg af sjældne sneakers – til utroligt skarpe priser – garanterer vi derfor du ikke bliver skuffet ved at handle hos os, uanset om det er dit første par eksklusive sneakers eller det næste i rækken!

OBS: For at kunne prismatche, kræver det at dit ønskede produkt og størrelse er tilgængeligt på en anden dansk webshop med et registreret dansk CVR-nummer. Du kan gøre brug af din prisgaranti ved at henvende dig til os på mailen: [email protected] eller facebook/instagram, med et link til produktet hos den af vores konkurrenter du ønsker at prismatche.
Prisgarantien gælder kun på sneakers

Vi ses på shoppen!