⚡️DANMARKS BEDSTE PRISER - PRISGARANTI⚡️
Læs mere
Gratis fragt med GLS på alle ordrer over 1000,- i Danmark

Altid 100% ægte varer

Hos Streetwear Evolution stræber vi efter altid at ville være de bedste. Både servicemæssigt, men bestemt også verificeringsmæssigt. Det ingen hemmelighed at denne branche er en af mest udsatte for svindel på det private marked. Med mere end 5 år i branchen har vi personligt været ude for alle tricks. Alt fra falske varer til folk der slet ikke afsender produktet. Vi har derfor gjort utrolig meget ud af vores verifikationsproces, for at sikre du kun modtager 100% garanteret ægte varer, når du handler hos os. Alle vores produkter hentes hjem fra troværdige leverandører i EU, og tjekkes herefter grundigt i hånden af os med UV-lys for at sikre de er autentiske.

Med mere end 5000 kunder i bagagen over de seneste 2 år som registreret webshop, er vi stolte af at kunne prale med, der stadig ikke er blevet afsendt et eneste falsk produkt fra vores webshop.

Har du spørgsmål til vores verifikationsproces, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller facebook/instagram, for at høre mere.

Vi ses på shoppen!
– Streetwear Evolution